4 Portioner
Ingredienser
2 gula lökar
2 vitlöksklyftor
smör
1 msk vetemjöl
7 dl vatten
2 1/2 dl matlagningsgrädde
2 grönsaksbuljongtärningar
3 dl Arla Köket riven ost texmex (det måste inte vara den osten)
100 g rucolasallad
2 msk rostade pinjekärnor
Gör så här:
Skala och hacka lök och vitlök.
Fräs i smör i en kastrull. Rör i mjöl och tillsätt vatten, grädde och buljong-tärningar.
Låt koka några minuter.
Mixa soppan med ost och det mesta av rucolan i omgångar.
Strö över pinjekärnor och rucolablad vid servering.
Satsa på ett gott bröd till.
Ingredienser
2 gula lökar
2 vitlöksklyftor
smör
1 msk vetemjöl
7 dl vatten
2 1/2 dl matlagningsgrädde
2 grönsaksbuljongtärningar
3 dl Arla Köket riven ost texmex (det måste inte vara den osten)
100 g rucolasallad
2 msk rostade pinjekärnor
Gör så här:
Skala och hacka lök och vitlök.
Fräs i smör i en kastrull. Rör i mjöl och tillsätt vatten, grädde och buljong-tärningar.
Låt koka några minuter.
Mixa soppan med ost och det mesta av rucolan i omgångar.
Strö över pinjekärnor och rucolablad vid servering.
Satsa på ett gott bröd till.
1 kommentar:
Jag önskar dig en God Jul också.
Jag kommer inte in på din andra blogg så därför skriver jag här.
Goda recept, här ska jag allt snoka runt och skriva av.
Kram Bodil.
Skicka en kommentar