4 st Ägg
6 dl Strösocker
180 g smält smör
8 msk Kakao
2 tsk Vaniljsocker
2 Krm Salt
3 dl Vete mjöl
Detta vispas ihop och smetas ut i en lång panna. Jag brukar klä långpannan med smörpapper innan.
Gräddas sedan i 200 graderi 15 minuter.
1 påse kokos (man kan även använda 200g havregryn)
1 dl Socker
1 dl sirap
1,5 dl vispgrädde
75 g smör
Sjud detta i 5 minuter och brede det sedan över kakan. Gräddas i 200 grader i 15 minuter eller tills kakan fått fin färg.
Låt kakan svalna och dela den sedan i bitar.
torsdag 12 augusti 2010
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
4 kommentarer:
Åååå.....vad god den kakan var!!! Jag har lagt upp en bild av den på min blogg och länkat till receptet hos dig. Hoppas det är ok!!:)
Snälla, kan du inte stava rätt??
Det heter inte "vegitarisk" utan "vegetarisk"...!
Varför vara rädd och ANONYM?????
Vete mjöl heter vetemjöl.
Skicka en kommentar