onsdag 10 oktober 2007

Fyllda Kyckling fileér

Fyllda kycklingfiléer
För 4Personer
4 kycklingfiléer
2 msk smör eller margarin
2 vitlöksklyftor
6 marinerade, soltorkade tomater
2½ dl kesella,
250 g
msk fransk senap
½ msk honung
2 msk finhackad timjan
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
8 skivor salami
1 paket bacon , 140 g

Gör så här
Filéer är snabblagat, de kan tillagas i ugnen eller lägga på grillen - det är bara att välja.

Smält matfettet i en stekpanna. Om du ska använda träspett lägg dessa i vatten.
Bryn filéerna runt om i matfettet. Låt svalna och skär en ganska djup ficka i dem.
Skala och finhacka vitlöksklyftorna. Hacka de soltorkade tomaterna. Blanda kesella, vitlök, senap, honung, hackade tomater och timjan. Smaka av med salt och peppar.
Stoppa in salamiskivorna i filéerna och fördela hälften av kesellaröran på filéerna.
Resten serverar du till.
Sätt ugnen på 200ºC. Linda 1-2 baconskivor runt varje kycklingfilé. Fäst samman med tandpetare eller träspett. Stek filéerna mitt i ugnen i ca 15 minuter.