För 4 Personer
4 kycklingfiléer (eller qourn)
1 burk Cantadou ost (naturell lr vad ni vill ha)
1 färsk mango lr 1 burk mango
0,5 dl Mango chutney
1 dl matlagningsgrädde
1,5 dl Mjölk
1 msk olja
Salt o peppar
Salta och peppra kycklingfiléerna. Värm en stekpanna med olja, stek kycklingen gyllenbrun.
Skiva filéerna I ca 1 cm tjocka skivor, lägg dom I en ugnsform.
Skala och skiva mangon I tunna skivor som du fördelar över den skivade kycklingen.
Blanda I en skål Cantadou, mangochutney, mjölk och grädden slå blandningen över kycklingen och sätt in I ugnen 225 grader och gratinera I 10-15 min eller tills den fått fin färg.
Allt kan förberedas innan och sen bara gratineras precis innan middagen.
Servera med ris eller pasta och en god sallad.
4 kycklingfiléer (eller qourn)
1 burk Cantadou ost (naturell lr vad ni vill ha)
1 färsk mango lr 1 burk mango
0,5 dl Mango chutney
1 dl matlagningsgrädde
1,5 dl Mjölk
1 msk olja
Salt o peppar
Salta och peppra kycklingfiléerna. Värm en stekpanna med olja, stek kycklingen gyllenbrun.
Skiva filéerna I ca 1 cm tjocka skivor, lägg dom I en ugnsform.
Skala och skiva mangon I tunna skivor som du fördelar över den skivade kycklingen.
Blanda I en skål Cantadou, mangochutney, mjölk och grädden slå blandningen över kycklingen och sätt in I ugnen 225 grader och gratinera I 10-15 min eller tills den fått fin färg.
Allt kan förberedas innan och sen bara gratineras precis innan middagen.
Servera med ris eller pasta och en god sallad.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar