måndag 1 oktober 2007

Cecilia´s Pasta och pestosallad


Detta recept är för 4 personer




Peston
25g valnötter
½ kruka basilka
1 vitlöks klyfta
2 msk olivolja
20g torkad pasmesanost
1/4 tsk ört salt

280g pasta

3 chorizo korvar i skivor
200g champinjoner i halvor
1 gul paprika i strimlor
1 röd paprika i stimlor
1 rödlök fin hackad
1msk margarin
1 ask cocktail tomater
50g ruccola
Så här gör du..

Börja med peston.

Kör valnötter, basilika och vitlök i en mixer. Tillsätt olivoljan lite i taget. Avsluta med permesanosten och örtsaltet.

Koka pastan.
Fräs korven i margarnet, tillsätt den fin hackde rödlöken. Läggsedan i champinjonera och paprikorna och låt det bli varmt.

Blanda sedan ner allt i en skål.

Och det är klart.. Njut!!!

Inga kommentarer: