Detta recept är för 2 personer
2 st kyckingfileér
Olivolja
1 purjolök
1 burk créme fraiche
1 tärning kycklingbuljong
100 g ädelost (jag gillar Kvibille ädel)
Valnöter
Så här gör du:
Stek fileérna i rikligt med olja på hög värme i några minuter tills de är gyllenbruna. Ta upp fileérna. Bryn purjolöken tills den mjuknar och fått lite färg. Tillsätt crém fraich, vinet och buljongen. Sula ner osten och låt den smälta. Lägg tillbaka fileerna. Låt puttra i 10 minuter under lock. Hacka valötter och strö över .
2 st kyckingfileér
Olivolja
1 purjolök
1 burk créme fraiche
½ dl vitt vin
1 tärning kycklingbuljong
100 g ädelost (jag gillar Kvibille ädel)
Valnöter
Så här gör du:
Stek fileérna i rikligt med olja på hög värme i några minuter tills de är gyllenbruna. Ta upp fileérna. Bryn purjolöken tills den mjuknar och fått lite färg. Tillsätt crém fraich, vinet och buljongen. Sula ner osten och låt den smälta. Lägg tillbaka fileerna. Låt puttra i 10 minuter under lock. Hacka valötter och strö över .
1 kommentar:
Kanonfin sida som Majornas Ada tipsade mig om,jag l�gger den omedelbart till mina favvisar..*L*
Kramar fr�n sydv�st!
Skicka en kommentar